0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
Ciljano toplotni detektor toplinska alarm rad s adresne ploče e-kodiranje toplinska alarm

Ciljano toplotni detektor toplinska alarm rad s adresne ploče e-kodiranje toplinska alarm

HRK 1014.00
U skladištu.

Na skladištu


I. pregled proizvoda
Ciljano toplotni detektor 920 E (u daljnjem tekstu-detektor) je registriran proizvod ploče protupožarni alarm serije mn300. On koristi način rada s dvije gume. S unutarnjim mikroprocesor, on podržava e-kodiranje. Detektor prikuplja podatke o temperaturi, na licu mjesta u realnom vremenu i šalje ih natrag na daljinsko upravljanje požara signalizacijom. On također može primati i izvršavati naredbe za upravljanje, koje ploče požara signalizacijom. Prilikom obilaska rute led detektor će treptati. Kada je u promatranom području nastaje požar i temperatura dosegne prag alarma, daljinski upravljač požara signalizacijom potvrđuje vatrogasci signalizaciju u skladu sa određenom porukom poruke koju ste vi poslali sa detektor, i istovremeno indikator svijetli detektor, ukazuje na vatrogasci signalizaciju.
Detektor pogodna za takve industrijske i civilne zgrade, koje imaju veliku količinu topline u požaru, kao što su kuhinje, kotlovnice, generatorski, sušenje radionice i pušenje u sobi, i nije prikladan za mjesta s puno dima, ali malo topline.
II. karakteristike proizvoda
ü on može ostvariti na e-kodiranje i prepisati adresu pomoću Pretvornika na mjestu.
ü u okviru однокристального mikroračunalo može obavljati prikupljanje i obradu podataka u stvarnom vremenu, provoditi praćenje krivulja za područje situacije.
ü on ima funkciju temperature naknade i detekciju kvarova senzora (poruka greške na daljinskom upravljaču požara signalizacijom).
ü Неполярность, veza dvije gume što omogućuje jednostavno postavljanje i održavanje.
ü Конструированный s gornjim poklopcem i nižu poklopcem i montiran na nezavisno temelj, možete ga instalirati, ispravljanje i održavati povoljno.
-
Dragi prijatelji, imajte na umu : 1. Molimo vas, shvatite odnos između cijene deklaracije, fakture (za carinjenje) i rizikom u vašoj zemlji, na primjer u Brazilu. Mnogo više niska deklaracija vrijednosti može uzrokovati probleme/rizike prilikom carinjenja. 2. Molimo ostavite porezni broj pod vašom narudžbom za uvjete dostave. 3. sve međunarodne ekspresne dostave nisu dozvoljeni za slanje baterija, tako da baterije nisu uključene u nezavisni dim, koder i ploča pošiljku. 4 .za proizvode besplatna dostava smo izabrali jedan express , koji je udoban za nas oboje.Ako vam se ne sviđa neki određeni međunarodni express, molimo ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi ćemo promijeniti ga na druge.
Mi proizvodimo razne nezavisne prodaju razvodnog detektori dima detektori zapaljivih plinova, sustava za dojavu požara, protuprovalni alarmni sustavi proizvodi među potrošačima uživa u višim statusom . S mnogim trgovcima i posrednicima uspostavljena dugoročne stabilne odnose suradnje .
Dobrodošli ODM OEM.

Osnovne karakteristike

brend:
зоанко
Broj Modela:
920
is_customized:
Yes

Najbolje ponude