0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
Adresabilna control Panel požara signalizacijom jedan krug za 324 adresa

Adresabilna control Panel požara signalizacijom jedan krug za 324 adresa

HRK 7194.00
U skladištu.

Na skladištu


Adresabilna control Panel požara signalizacijom jedan krug za 324 adresa
I. opći opis
MN300 E - to je novi tip analognog daljinskog upravljača požara signalizacijom, koji ima 324 točke za upravljanje signalizacijom (detektora i modula, koji se odlikuje u potpunosti miješati kodiranjem, неполярностью i dvije gume). On odgovara zahtjevima što blokova upravljanje požara signalizacijom, tako i na automatskom sustavu za upravljanje zaštitom od požara .
Njegove karakteristike su sljedeće :
l inteligentni detektori i inteligentni moduli imaju interne mikroprocesore za provedbu funkcija digitalnog filtriranja i automatsku kompenzaciju; prikupljanje podataka je istinit i pouzdan; control panel MN300 E može obavljati obradu podataka na temelju teorije fuzzy upravljanje i moderne teorije dojavu da je bitno izbjeći propuštenih alarma i smanjuje lažne alarme, kako bi se povećala pouzdanost.
L detektori imaju funkciju postavke osjetljivosti i mogu se prilagoditi osjetljivost alarma u skladu sa specifičnim okruženje i njegova utjecajem.
L обнаруживающая guma i kontrolna sabirnica imaju zajedničku dvije strukturu i imaju неполярность i potpuno pomiješana kodiranje detektora i modula, a inteligentni detektori i inteligentni moduli mogu biti izravno povezani s njim, što uvelike pojednostavljuje instalacije sustava, inženjerske instalaciju i održavanje lanca.
l sustav koristi sustav Glavnog backup napajanje ac-dc, koji automatski prebacuje između glavnog i backup izvora za napajanje u slučaju nestanka struje bilo koji od dva izvora napajanja, kako bi se osiguralo nesmetano funkcioniranje sustava.
l MN300 E može biti spojen na poseban mini-pisač za provedbu ispis u stvarnom vremenu.
l MN30 E0 može biti spojen na напольным vatrogasac индикаторным панелям za prikaz dojavu da se po standardu RS-485
l MN300 E može biti spojen na deset многострочным točke za kontrolu/nadzor poluge za upravljanje i nadzor važne opreme.
l MN300 E je opremljena s osam bodova za ručno upravljanje gume, što omogućava korisniku da vrlo lako upravljati odgovarajuće opreme.
U ovom se korisničkom priručniku predstavljen korisničko sučelje sustava, upravljanje tipkovnicom i postavljanje funkcija.On ih opisuje s pomoću slika i teksta, da bi korisniku bilo lako, brzo savladati korištenje. U ostalim djelatnostima prikazana je struktura sustava, način povezivanja, tehničke karakteristike i mjere za MN300 E (molimo obratite više pažnje na opise u odjeljku Mjere opreza) Za pomoć korisnika.
II. upute za uporabu
§1 pristup sustavu
§1-1 operacije zaštite bez lozinke i operacije zaštitu lozinkom
Daljinski upravljač požara signalizacijom može provesti aktivnosti zaštite lozinkom, tako i operacije zaštite bez lozinke.
U načinu rada bez zaštite lozinkom korisnik može pristupiti sljedećim operacijama bez potrebe za unosom lozinke.
l pritisnite brojčanu tipku od 0 za prikaz informacija o verziji;
l panel je MUTE MUTE / NORMAL;
L pokretanje/zaustavljanje tipkovnice;
l prikazuje trenutnu dojavu požara;
l kvar zaslona;
l zaslon pokretanja za pokretanje / povratne informacije.
One operacije koje se mogu izvršiti samo nakon unosa lozinke korisnika, su operacijama zaštite lozinkom, uključujući :
l postavljanje sustava;
l postavljanje signalizacije;
l jasna postavka;
l podešavanje ručno upravljanje;
l povijesni zapis;
l postavljanje lozinke;
l samokontrole;
l reset;
l dozvola/zabrana za ručno upravljanje;
l ukupni dozvola/zabrana komunikacije;
l vezu sonara omogući/onemogući;
l upravljanje zvučnikom MUTE/NORMAL.
Napomena : kada je uključen indikator za uključivanje ručnog upravljanja bus, panel za ručno upravljanje sabirnicom nije zaštićena lozinkom i može se kontrolirati.
Kada je sistem pokrenut i pritisne tipka tipkovnice, na lcd zaslonu se pojavljuje "Input password". Nakon što unesete ispravnu lozinku i pritisnete tipku # sustav će se vratiti na glavnom sučelju i zasvijetli indikator za uključivanje/isključivanje tipke, koji će pokazati da je tipkovnica otključana.

Osnovne karakteristike

Broj Modela:
300e
brend:
зоанко
is_customized:
Yes

Najbolje ponude