0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
(600 x 400 x 220 mm) VIBORG Deluxe Unikatni Extra-thick 304 nehrđajućeg čelika Undermount Single Bowl sudoper

(600 x 400 x 220 mm) VIBORG Deluxe Unikatni Extra-thick 304 nehrđajućeg čelika Undermount Single Bowl sudoper

HRK 746.94
U skladištu.

Na skladištu


VI VI VI VIBORG World-class Top Quality Deluxe Extra-thick sus-304 nehrđajućeg čelika Бессвинцовая sudoper ručni rad, Ručno◊◊
Наградная konstrukcija od nehrđajućeg čelika SUS304 (gornja debljina : 4 MM extra-thick, debljina lima tijela 1.2 mm standardna толщиная). Jedinstvena sudoper ručni rad od VIBORG. Zaista vrhunska robna marka je otporan na ogrebotine прямолинейная mat površina može izravno stupiti u kontakt s hranom, da se odupre erozije, oksidaciju, visoke temperature i starenje, ne upija ulje, nehrđajućeg zauvijek i ne dovodi do oštećenja fizičkog tijela. Dodaci-duboko 21 cm posuda desin za smještaj velikih predmeta, s minimalnim radijusom od prskanja vode okrugli ugla (ugla R10) za jednostavno čišćenje. Sa kanalima, спроектированными za optimalno odvod vode na površini sudopera. Uz vrhunski korpom straner za brzo ispuštanje vode. Zvučna izolacija uz pomoć posebno debele gumene амортизирующих podmetanje. Dimenzije : 600 x 400 x 220 mm, veličina zdjele : 550 mm x 350 mm paket uključuje 1 x sudoper, kao što je opisano, sa korpom čaj i ispusne cijevi.
Značajke sudopera VIBORG-H. K. Environment Protection
Materijal za zaštitu okoliša : umivaonik izrađen od nehrđajućeg čelika SUS-304, mogao izravno stupiti u kontakt s hranom, da se odupre erozije, oksidaciju, visoke temperature i starenje, ne upija ulje, nehrđajućeg zauvijek i ne dovodi do oštećenja fizičkog tijela.
Dizajn za zaštitu okoliša : umivaonik je dizajniran kako bi se protiv prodora vode i preljeva vode, приглушать zvuk i osigurati visoku razinu rub vode. Sustav odvodnje, izrađen od potpuno novog materijala ABS za zaštitu okoliša, može zadovoljiti individualne zahtjeve modernih ljudi na različite ukuse i idealan je u kombinaciji s tehnologijom najviše razine i vodeći stila.
Kvaliteta zaštite okoliša : umivaonik prolazi certifikati proizvoda europske i sjevernoameričke tržišta CSA (c&US), priznat kao glavni europskim i sjevernoameričkim tržištem, kao i prolazi certifikat sustava kvalitete UKAS i AFAQ ISO9001-2000.
Provjerite sorta inoxa sudopere pomoću kapi reagensa.

Osnovne karakteristike

Oblik Zdjele:
Pravokutni
Vrsta Instalacije:
Подмонтировать
brend:
Виборг
Površinski Premaz:
Brušene
Stil Sudopera:
Jedna Čaša
Lice:
Bez Slavine
Materijal:
od nehrđajućeg čelika
Materijal sudopera:
Od nehrđajućeg čelika SUS304
Materijal ситечка:
Od nehrđajućeg čelika SUS304
Kućište čelik debljina sudopera:
1.2 mm
Gornja debljina:
4 mm
Dimenzije sudopera:
600Х400Х220 mm
Veličina zdjele:
550 x 350 mm

Najbolje ponude